Tietoa meistä

Sivun kuva Tietoa meista - Tietoa meistä

Tervetuloa teatterilaiva.com-sivustolle! Mikäli sinua kiinnostaa teatteri sen kaikissa muodoissa olet tullut oikeaan paikkaan. Pyrimme tällä sivustolla kertomaan mahdollisimman paljon asiasta. Olet yhtä lailla tervetullut tänne, vaikka olisitkin ihan vain satunnainen teatterin seuraaja, joka käy säännöllisen epäsäännöllisesti teatterissa työhyvinvointipäivien päätteeksi. Toivomme toki, että myös enemmän teatterin maailmaa seuraavat löytävät täältä jotain uutta ja mielenkiintoista. Toivotamme ennen kaikkea nautinnollisia lukuhetkiä!

Sivuston sisällöstä

Kuva teatterista on melko yksipuolinen, joten pyrimme tällä sivustolla tuomaan ennen kaikkea esille sitä, miten monipuolisesta taiteenlajista onkaan kyse. Teatterissa istuskelun lisäksi saatat joskus päätyä jopa osaksi esitystä ihan ex tempore! Vaikka teatteri onkin melko klassinen laji, on se edelleen relevantti ja ihmiset osaavat arvostaa hyvää teatteria.

Kaiken nykyviihteen keskellä voi olla vaikeaa lähteä nimenomaan teatteriin, mutta pyrimme blogissamme kannustamaan siihen niin paljon kuin vain suinkin mahdollista. Siksi olemmekin opastamassa ihan aloittelijoita siihen, mitä kaikkea kannattaa pitää mielessä, kun esimerkiksi tavoitteena on järjestää teatterimatka vähän isommalle porukalle. Esimerkiksi niinkin keskeinen asia kuin lippujen ostaminen sisältää pari kommervenkkiä, joita haluamme ehdottomasti valottaa.

Tiesitkö muuten, että Suomessa järjestetään jopa festivaaleja, joiden aiheena on teatteri? Mikäli et, kannattaa ehdottomasti tutustua suomalaisiin teatterifestivaaleihin, joissa pääsee seuraamaan kotimaisen taiteen nykytilaa. Festivaaleja järjestetään ympäri Suomea ja niiden kulta-aika on kesällä.

Oli kyseessä sitten ammattilaisten tai amatöörien teatteritoiminta, teatteri kiinnostaa katsojia ja kaikenlaisille näytelmille löytyy takuulla yleisönsä. Toisinaan yleisöstä syttyy myös kipinä omaan haluun näytellä ja toivommekin, että et epäröi, mikäli haluat päästä ilmaisemaan itseäsi teatterin keinoin.