Uutisia teatterin vauhdikkaasta maailmasta

Sivun kuva Uutisia teatterin vauhdikkaasta maailmasta - Uutisia teatterin vauhdikkaasta maailmasta

Teatteri on ala, jolla tapahtuu vuoden ympäri vaikka mitä, vaikka kesä onkin ehdottomasti sesonkiaikaa – etenkin harrasteteatterin keskuudessa. Ammatiteattereissa on vilinää ja vilskettä ympäri vuoden ja esityksiä pääsee katsomaan vaikka firman pikkujouluissa jos niin haluaa – ja jos on tietoinen paikallisesta tarjonnasta.

Suomen teatterit ovat melko itsenäisiä ja niiden näyttelijäkaarti vaihtaa teatteria melko tiuhaan tahtiin, eli jos haluat seurata nimenomaan jotain yhtä tiettyä näyttelijää, joudut todennäköisesti seuraamaan useamman teatterin tiedotusta vuosien varrella.

Vanhastaan teatterista tiedotettiin paikallislehdissä tai teatterin ilmoitustaululla. Nykyään tietoa on kuitenkin mahdollista saada omalle kotisohvalleen internetin kautta. Erilaiset uutiskirjeet toimittavat tätä tarkoitusta ja ovat hyvinkin suosittuja aiheen kuin aiheen tiimoilta. Varsinkin pienellä budjetilla toimivat järjestöt ja kesäteatterit ovat saaneet paljon irti uutiskirjeistä, sillä niiden avulla on mahdollista saada kiinni tuhatpäinen yleisö parilla klikkauksella. Uutiskirjeen tilaaminenkaan ei ole mitenkään monimutkaista, vaan onnistuu parilla klikkauksella.

Uutiskirjeen avulla pysyt ajan tasalla

Tilaamalla uutiskirjeemme olet aina tietoinen siitä, mitä teatterin maailmassa tapahtuu. Pidämme sinut ajan tasalla muun muassa uusimmista näytelmistä, näyttelijöiden liikkeistä, alan festivaalitarjonnasta ja siitä, mistä saat liput suosikkiteatteriisi sopuhintaan.

Uutiskirjeen tärkeintä sisältöä on antaa sinulle tietoa siitä, mistä kaikkialta tietoa voi löytää. Teatterin maailma on melko mittava ja monimutkainen, joten ajankohtaisen tiedotteen luominen koko alaa kunnioittaen vaatisi jo melkoisen käsikirjoituksen lähettämisen. Olemmekin halunneet tyytyä lyhykäiseen ilmaisuun, josta saat yleiskuvan siitä, mitä alalla tapahtuu, ja pystyt sen jälkeen syventymään juuri siihen, mikä sinua itseäsi kiinnostaa.

Uutiskirjeen tilaaminen ei maksa sinulle yhtään mitään. Uutiskirjeen saa liittymällä sähköpostilistalle, jota kautta lähetämme sinulle uutiskirjeemme. Saat siis vain sähköpostia, emmekä vaivaa sinua ylimääräisillä papereilla. Uutiskirjeen tilaaminen ei myöskään velvoita yhtään mihinkään: emme tyrkytä – ainoastaan informoimme. Ole rohkeasti yhteydessä meihin ja kerro, että haluat tilata uutiskirjeemme, niin saamme lähetettyä sinulle jo vaikka seuraavan numeron, joka on jo tuloillaan.

Tilaamalla uutiskirjeen olet mukana tukemassa ihan kaikenlaista teatteria: varsinkin pieniä harrastelijoiden yhteisöjä, joilla ei ole isoa markkinointibudjettia. Koska tilaaminen ei maksa mitään, ei sinulla ole oikeastaan mitään syytä olla tilaamatta uutiskirjettä! Ja muista myös kertoa siitä muille. Mitä enemmän uutiskirjettä tilataan, sitä laajempaan tietoisuuteen voimme tuoda teatterin ja sen tarjoamat ilot.